Снимка ПиксабейВъв Франция действат с твърда ръка срещу нарушителите на мерките

...
Снимка ПиксабейВъв Франция действат с твърда ръка срещу нарушителите на мерките
Коментари Харесай

Близо 6000 французи са глобени заради нарушаване на вечерния час

Снимка Пиксабей

Във Франция действат с твърда ръка против нарушителите на ограниченията против коронавирус. Почти 6 хиляди души са санкционирани за нарушение на снадки комендантски час. Това заяви през днешния ден телевизионният канал BFM с позоваване на данните на Министерството на вътрешните работи на републиката.

" В събота 5.9 хиляди души бяха санкционирани за неспазване на тази мярка “, съобщи представител на полицията. Глобата за нарушение на комендантския час, както и другите ограничения, признати във Франция заради епидемията, е 135 евро.

Във Франция, заради високата периодичност на заболеваемост, на 16 януари беше натрапен продължен полицейски час в страната.

Сега той стартира в 18:00, а не в 20:00 ч., както беше преди, и приключва в 06:00 ч. Министерството на вътрешните работи напомни, че на 16 декември, когато в републиката стартира полицейският час от 20:00 часа, са издадени малко повече от 800 санкции.

Според последните данни на Министерството на здравеопазването, от началото на пандемията във Франция, повече от 70 хиляди души са умряли от затруднения, породени от ковид. Общият брой на инфекциите в страната надвиши 2.8 милиона, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР